Ταβέρνα του Κτήματος Πάνακρον

Η ταβέρνα του Κτήματος «ΠΑΝΑΚΡΟΝ» είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα κοντά στην είσοδο του κτήματος. Τον τόνο δίνουν τα ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα, οι πέτρινες λεπτομέρειες στη διακόσμηση των τοίχων και η ανεμπόδιστη θέα στον κήπο του κτήματος από τα παράθυρα και τις βεράντες που το περιβάλλουν. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα στους εσωτερικούς του χώρους και έως 1000 στους εξωτερικούς.

Η ταβέρνα μας έχει την πιστοποίηση του κρητικού συμφώνου ποιότητας (http://www.cretan-nutrition.gr) με αριθμό πιστοποίησης 8-01/11/2010.  Η πιστοποίηση αυτή συνοψίζεται στις παρακάτω αρχές:

  • Το “ΠΑΝΑΚΡΟΝ” παρέχει εδέσματα της Κρητικής Κουζίνας, τα οποία καλύπτουν παραπάνω από τα 2/3 του καταλόγου (menu)
  • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τοπικά προϊόντα του κτήματός μας,αλλά και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Αμαρίου.
  • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εξαιρετικά παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο, στο σύνολο της κουζίνας,ακόμα και για χρήση τηγανίσματος.
  • Τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, υποδεικνύει η κείμενη νομοθεσία.

Σε αυτόν τον όμορφο και ζεστό χώρο, σερβίρουμε γνήσιες κρητικές και αμαριώτικες συνταγές μοναδικής νοστιμιάς. Για την παρασκευή τους, χρησιμοποιούμε μόνο αγνά προϊόντα και άνυδρα φρούτα και λαχανικά της περιοχής του Αμαρίου. Ανάμεσα στα πιάτα μας, που εναλλάσσονται καθημερινά, θα βρείτε τσιγαριαστό, μελιτζάνες με χόνδρο, χοιρινό με πιπεριές, καθώς και παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, όπως βύσσινο, κεράσι και καρύδι. Η λίστα κρασιών μας αποτελείται από ετικέτες της περιοχής του Αμαρίου και του Κρητικού αμπελώνα. Τα γεύματα σερβίρονται όλη την ημέρα, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Κτήμα Πάνακρον ~ Σχολή Ασωμάτων ~ Αμάρι ~ Ρέθυμνο

E-mail: info@panakron.gr Τηλ: +302833022120, +306972261680 Φαξ: +302833022121

Τοποθεσία

Ταβέρνα του Κτήματος Πάνακρον

Εστιατόρια

espa